Östmark

Stor succé för Elvis-café

Publicerat onsdag 28 juli 2010 kl 07:13
Anna-Pia Karlsson i sitt Elviscafé
Anna-Pia Karlsson i sitt Elviscafé i Östmark.Foto: Lennart Nordenstein/SR

I våras öppnade Anna-Pia Karlsson sitt Memphis Café i Östmark som nu har blivit en formidabel succé - för nu vallfärdar folk till Elvis-cafeét.

--Det är så mycket folk och det är helt underbart. Folk har kommit ända från Umeå och Östersund och de har åkt långa omvägar för att komma till cafeét, säger Anna-Pia Karlsson.

Men Anna-Karin fick kämpa för sin dröm. Många banker trodde inte på idén men hon har lyckats få lån och har även tömt alla sina konton. Men cafeét går bra och jag kan betala mina räkningar, säger Anna-Pia som nyligen utsågs till Årets östmarking.

Så här skriver Anna-Pia Karlsson själv på sin hemsida:

"Jag har inrett i mina älsklingsfärger å direkt ur filmen "Elvis the comeback special" från 1968. Nästan hela livet har jag älskat Elvis å USA.. Å när jag besökte Graceland ville jag ta med en bit hem eller stanna kvar vilket jag ju inte kunde. Så jag försökte göra mitt eget lilla Memphis här i Östmark......"

Skriv ut

Mer om …

Torsby

Dela

Användarkommentarer

Kommentera

Nedanstående kommentarer kommer från användare och är inte en del av det redaktionella innehållet. I och med att du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Du kan kommentera anonymt. Vill du inte uppge din e-post kan du därför skriva in en påhittad t ex ”intejag@example.com”

Visa fler