Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Oslo och Bromma nya destinationer

Uppdaterat onsdag 19 oktober 2011 kl 14.53
Publicerat onsdag 19 oktober 2011 kl 10.20
"Det betyder många jobb"
(1:29 min)
Direktflyg börjar trafikera Karlstad Airport den 7:e november. Foto: Zin Jägersand/Sveriges Radio.

Från och med november kommer man kunna flyga till Oslo och Bromma från Karlstad. Tack vare de nya linjerna kommer det att bli enklare att rekrytera tycker Compare.

Det är bolaget Direktflyg som börjar trafikera Karlstad Airport med start 7:e november. Direktflyg skriver på sin hemsida att man kommer att erbjuda två rundturer per dag måndag-fredag mellan Karlstad - Bromma. Det blir också två dagliga rundturer till Oslo med undantag för fredagar där det kommer att gå en tidig rundtur på eftermiddagen, som är anpassad för veckopendlare som vill hinna hem i tid till helgen.

– De nya flyglinjerna underlättar kontakten med storstadsregionerna, Oslo och Stockholm. Det ökar tillgängligheten och konkurrenskraften för Värmland och Karlstad, säger Per-Samuel Nisser (M), kommunstyrelsens ordförande i Karlstad, i ett pressmeddelande.

– Vi ser fram mot att komma tillbaka till såväl Karlstad som Oslo där vi har god kännedom om marknaden sedan tidigare, säger Tezz Tordsdotter Ohlsson, vd Direktflyg.

Fråga

Här är avgångarna

Oslo:
Två avgångar dagligen (måndag till torsdag)
K:d – Oslo 09:55 och 20.10
Oslo – K:d 10.55 och 21.10

En avgång på fredagar
K:d – Oslo 14.00
Oslo – K:d 15:00


Bromma:
Två avgångar dagligen (måndag till fredag)
K:d ­– Bromma 07:15 och 17:20
Bromma – K:d 08:30 och 18:45

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.

Användarkommentarer

Nedanstående kommentarer kommer från användare och är inte en del av det redaktionella innehållet. I och med att du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Du kan kommentera anonymt. Vill du inte uppge din e-post kan du därför skriva in en påhittad t ex ”intejag@example.com”

Visa fler
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".