Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Kenneth Skoglund avgår

Publicerat tisdag 14 maj 2002 kl 13.37
Kenneth Skoglund har avgått som platschef för den sjukhusanslutna närsjukvården i Kristinehamn. En ny platschef kommer att tillsättas så fort som möjligt.
Vendela Englund, chef för länsverksamheten allmänmedicin, har av Sjukvårdens ledningsgrupp dessutom fått det nya uppdraget att arbeta med samordningen av närsjukvården i Kristinehamn. Hälso-och sjukvårdschefen Lennart Nordström säger att Närsjukvården i Kristinehamn har utvecklats mycket bra, bland annat beroende på Kenneth Skoglunds arbete - men kostnaden för köpt vård i Karlskoga har blivit högre än budgeterat, vilket till viss del beror på att uppbyggnaden av närsjukvården i Kristinehamn inte genomförts i den takt som planerats. Kenneth Skoglund tillträdde tjänsten i januari och kommer nu att erbjudas andra uppdrag inom landstinget.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.