Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Sörtorps gårdsrökeri fick livsmedelsmedaljer

Publicerat onsdag 2 november 2005 kl 11.49

Några av Sveriges bästa charkvaror kommer från Sörtorps gårdsrökeri söder om Kristinehamn. I varje fall att döma av det nationella mästerskapet i hantverksmässig livsmedelsproduktion i helgen.

Två guld och ett silver gick till Ingrid Gustavsson på Sörtorps gårdsrökeri: för kallrökt lammsalami, Sörtorpsskinka och varmrökt älgkorv. Juryordföranden kallade salamin för en av de bästa i Europa och Ingrid Gustafsson är förstås väldigt glad idag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".