Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Kris i norska köttbranschen

Publicerat lördag 25 mars 2006 kl 11.27

E-colibakterielarmet i Norge har nu fått konkreta konsekvenser för landets köttproducenter. Slakteriet Gilde, som sålt bakteriesmittad korv, slaktade i veckan 1 000 färre kor än normalt. Det här innebär att många producenter får vänta länge på att få sina djur slaktade. Och i förlängningen väntar permitteringar av personal under våren.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".