Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Laban i Öja får kulinariskt pris

Publicerat tisdag 5 december 2006 kl 16.16

Kulinariska Gotlands pris 2006 har på tisdagen tilldelats Laban Bergström som bland annat driver Labans kvarn i Öja och Roma Valskvarn.

Han får priset för att ha främjat gotländsk matkultur.

Labans Kvarn tillverkar bland annat mjöl av dinkel.

Företaget har omkring tio anställda.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".