Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Hård konkurrens bakom restaurangkonkurs

Publicerat torsdag 9 januari 2003 kl 07.13
Hård konkurrens och flera års förluster var några av orsakerna till att restaurang Isolla Bella i Visby gick i konkurs i somras. Men även om företaget gått dåligt ekonomiskt finns det inget skäl att misstänka nåt ekonomisk brott, konstaterar konkursförvaltaren Richard Ploman.
Problemet för restaurangens senaste ägare var helt enkelt att de inte hade tillräcklig ekonomisk kompetens för att förstå hur illa det var med restaurangen när de köpte den dryga året innan den gick i konkurs med en brist på 1,3 miljoner i boet.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.