Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Snabbmat i kycklingslakteriet

Publicerat onsdag 12 mars 2003 kl 15.32
Nu är det produktion i det gamla kyckling- och kalkonslakteriet i norra Visby igen. Nu tillverkas snabbmat - på gotländskt vis.
Det är Herbert Schöfl, med ett förflutet inom den svenska slakterinäringen och Peter Larsson, som tidigare jobbat på kycklingslakteriet som driver företaget Meny Gotland. I huset på Merkuriusgatan görs det just nu mest grillspett. Men det kommer också att göras rullader och i framtiden och färdiga snabbmatsportioner.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".