Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Ett utsläpp av fluorvätesyra har inträffat i en industrilokal i området. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.
(Publicerat idag kl 12.51)

Klubbsvampföräldrar protesterar

Publicerat onsdag 7 november 2001 kl 12.58
Föräldrar till barn vid förskolan Klubbsvampen i Visby kräver att kommunen ser över verksamheten och ser till att det finns tillräckligt med pengar för vikarier.
Bakgrunden är att föräldrarna fått information om att årsbudgen för förskolan överskridits med 400 000 kr redan i oktober, eftersom det inte finns några pengar avsatta för vikariekostnader. I en skrivelse till bland annat barn-och utbildningsnämnden, kommunstyrelsen och regeringen, kräver föräldrarna mer långsiktighet i planeringen och att det finns tillräckligt med tjänster i områden som kräver ständigt närvarande personal. De kräver också ett centralt styrdokument för hela landet, som talar om hur många barn det får finnas per vuxen och vilken yta det ska finnas i förskolan per barn.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min spellista".