Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Inga kebabkontroller på ön

Publicerat måndag 25 augusti 2003 kl 13.38
Miljö- och hälsoskyddskontoret på Gotland har inte gjort några särskilda kontroller av kebabkött med anledning av sommarens salmonellalarm.
En anmälan om misstänkt salmonella kom in, då togs prover från det kebabkött anmälaren ätit, men det innehöll inte salmonella. Livsmedelsverket rekommenderade att alla kommuner skulle kontrollera alla sina kebabställen, men miljö- och hälsoskyddskontoret här hade inte tid och resurser att göra en sådan kontroll.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.