Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Livsmedelshygienen godkänd

Publicerat onsdag 16 maj 2001 kl 13.47
Livsmedelshygienen på Gotland är god, framgår av de provtagningar som miljö- och hälsoskyddskontoret nyligen har gjort. Bara ett fåtal varor fick anmärkningar.
Under mars och april gjordes 47 prover på livsmedel i restauranger, konditorier och affärer. Av de 47 undersökta varorna var det bara 3 som fick anmärkningar. Alla var tjänliga vilket innebär att de går att äta utan några problem.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".