Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Orienterings SM

Guldhelg för Helena Jansson

Publicerat söndag 17 april 2011 kl 15.15
"Det var riktigt kul"
(1:42 min)

Helena Jansson, Leksands OK vann idag Sprint-SM i Visby innerstad med 28 sekunders maginal till tvåan Maja Alm, Ulricehamns OK. Segrare i klassen H21 är Jerker Lysell, Rehns BK.

Gotlänningarna Benita Hansson och Alexander Nilsson båda tävlande för Gotlands Bro OK, var med och tävlade i dagens sprint-final. Benita kom på 34:e plats i klassen D21 och Alexander kom på 35:e plats i H20.

D21 A
1. Helena Jansson Leksands OK 14:11 +00:00
2. Maja Alm Ulricehamns OK 14:39 +00:28
3. Annika Billstam IFK Lidingös Skid o OK 15:01 +00:50
34. Benita Hansson Gotlands Bro Orienteringsklubb 17:38 +03:27

H21 A
1. Jerker Lysell Rehns BK 14:04 +00:00
2. Scott Fraser Södertälje-Nykvarn OF 14:13 +00:09
3. William Lind Malungs OK Skogsmårdarna 14:16 +00:12

H20 A
1. Andreas Boesen OK Pan-Kristianstad 14:16 +00:00
2. Lucas Basset OK Denseln 14:17 +00:01
3. Rickard Ohlsson Södertälje-Nykvarn OF 14:30 +00:14
35. Alexander Nilsson Gotlands Bro Orienteringsklubb 17:10 +02:54

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".