Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
GODMORGON GOTLAND

Matbloggen utan krusiduller

Publicerat tisdag 10 februari 2015 kl 11.45
"Jag går på mina subjektiva upplevelser"
(2:05 min)
Robert Ahlman. Foto: Malin Nordström/P4 Gotland Sveriges Radio.
Robert Ahlman. Foto: Malin Nordström/P4 Gotland Sveriges Radio.

Han är mannen som närmast socialrealistiskt skildrar maten på Visbys krogar. Alltifrån korvmojar och gatukök till de absolut mest exklusiva restaurangerna recenseras i Robert Ahlmans nystartade matblogg.

Han fotograferar alltid maten, och det är kanske med fotona som recensionerna sticker ut. Alltid tagna med blixt av en enkel digitalkamera. Alltid skildrar precis så som måltiderna serveras. Nästa i alla fall.

- En gång fick jag ursäkta den råa socialrealismen när jag hade råkat äta halva måltiden innan jag fotograferade, säger Robert Ahlman, mannen bakom bloggen Mat och dryck i Visby.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".