Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Jaga och laga vilt

Publicerat måndag 16 februari 2015 kl 11.03
Meny med Tomas Tengby Bibbi Lirenius Ringqvist, kock och jägare, vet hur man tillagar vildsvinskött. Foto: Tomas Tengby
1 av 2
Vildsvin på menyn. Foto: Tomas Tengby/Sveriges Radio
Vildsvin. Foto: Sveriges Radio
2 av 2
Foto: Sveriges Radio

Jägaren Johan Thomsson pratade jakt och vilt med Åstrand. Det handlade mest om vildsvin även om det är lite oklart om de finsn på ön. På Gotland jagas hare och rådjur, och räv men den äter man ju inte.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".