Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Nytt cancerlarm oroar

Publicerat onsdag 24 april 2002 kl 13.38
Chips, pommes frites och annan stärkelserik mat kan bilda höga halter av det cancerframkallande ämnet akrylamid vid tillagning i höga temperaturer. De alarmerande uppgifterna kommer från Livsmedelsverket. Hamburgerrestaurangerna MacDonalds eller Max i Visby, där det äts mycket pommes frites, ville inte släppa in Radio Gotland. Men utanför på gatan fanns Gunilla Larsson som kände sig lite rädd, men tyckte att det här bara var ett i raden av många cancerlarm.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.