Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Magnus Olsson belönad av Kulinariska Gotland

Publicerat torsdag 8 december 2016 kl 14.45
"Maten viktig för att locka besökare till Gotland"
(1:08 min)
Magnus Olsson får pris av Kulinariska Gotland
Foto: Sara Öster Sveriges Radio P4 Gotland

Magnus Olsson, verksamhetsledare för Visby Centrum, belönas av Kulinariska Gotland.

Kulinariska Gotland är ett nätverk av restauranger som varje år delar ut ett pris till årets livsmedels- eller matpersonlighet på Gotland.

– Potentialen för den gotländska maten är oerhört stor, från jord till bord, säger Magnus Olsson om projektet Njut av Gotland, där syftet är att lyfta fram just gotländsk matkultur. Maten är också viktig för att locka besökare till ön, säger han.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".