Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Brister i hantering av marknadsmat

Publicerat torsdag 29 september 2005 kl 09.35

Det finns fortfarande en del brister vid försäljningen av mat på  marknader på Gotland.
Under sommaren kontrollerades bland annat försäljningen av grillat kött på medeltidsmarknaden i Visby.

Då konstaterades bland annat att det saknades tak över vissa grillar. Det fanns inga termometrar för att kontroller matens temperatur och en del livsmedel förvarades på ett olämpligt sätt.

Trots det konstaterar inspektörerna att hanteringen av livsmedel blivit bättre och alla livsmedelsprover som togs var godkända.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".