Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Dålig mat på Visbys restauranger

Publicerat måndag 8 juli 2002 kl 09.39
En rapport från miljö- och hälsoskyddskontoret avslöjar brister i livsmedelshygien på Visbys restauranger. Många av bristerna hade kunnat orsaka matförgiftning, säger Helena Håkansson på miljö- och hälsoskyddskontoret
Det senaste året har dom undersökt livsmedelshygienen hos 22 olika restauranger i Visby. Nästan samtliga hade en eller flera anmärkningar på förvaring av livsmedel. Många hade för höga temperaturer i kylar och frysar. Nu vill miljö- och hälsoskyddskontoret att restaurangerna skaffar sig bättre utbildning och bättre egenkontroll, samtidigt med fortsatt offentlig tillsyn av restaurangerna.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.