Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Dålig mat på Visbys restauranger

Publicerat måndag 8 juli 2002 kl 09.39
En rapport från miljö- och hälsoskyddskontoret avslöjar brister i livsmedelshygien på Visbys restauranger. Många av bristerna hade kunnat orsaka matförgiftning, säger Helena Håkansson på miljö- och hälsoskyddskontoret
Det senaste året har dom undersökt livsmedelshygienen hos 22 olika restauranger i Visby. Nästan samtliga hade en eller flera anmärkningar på förvaring av livsmedel. Många hade för höga temperaturer i kylar och frysar. Nu vill miljö- och hälsoskyddskontoret att restaurangerna skaffar sig bättre utbildning och bättre egenkontroll, samtidigt med fortsatt offentlig tillsyn av restaurangerna.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".