Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Kritik mot Ryavallens detaljplan

Publicerat tisdag 13 maj 2003 kl 08.28
Arbetet för att kunna påbörja det nya Ryavallen redan i år fortsätter. I går antog Borås kommunstyrelse detaljplanen som krävs. Men Vänsterpartiets Lennart Andreasson vägrade delta i beslutet.
Kommunen är beredd att satsa 75 miljoner kronor på anläggningen, men informationen är knapphändig. - Jag har inte fått någon som helst information om hur det här är tänkt, hur det ska finansieras, säger Lennart Andreasson. Det är en sorts markering i protest mot att det är så dåligt informerat. Han säger också att siffran på 75 miljoner kronor inte är något han hört förrän på Kommunstyrelsens möte i måndags. - Jag vill inte säga att jag tror att det är nåt mygel, jag tror bara att dom blivit lite fartblinda och att de då låter den demokratiska processen kommit i andra hand.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.