Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Konsumentvägledare Gunilla Thorin ny facklig chef

Publicerat måndag 11 augusti 2003 kl 13.53
Gunilla Thorin, som arbetat som konsumentvägledare i Borås kommun i många år, har fått jobb som chef för fackförbundet HTF:s region syd. Hon byter därmed konsumentfrågor och skuldsanering mot fackliga frågor.
Regionkontoret ska leda den övergripande verksamheten för Handelstjänstemmanförbundet HTF:s avdelningskontor i Norrköping, Borås, Göteborg, Växjö, Helsingborg och Malmö. Regionkontoret ska samordna avdelningskontorens arbete vad gäller förhandlingar, rekrytering, chefsfrågor, studerande- och ungdomsfrågor. Dessutom ska man bland annat arbeta med utbildningsfrågor, jämställdhet och arbetsmiljö. Gunilla Thorin, som är 44 år, var senast chef för konsumentsekreterarna i Borås stad. Den nya arbetsplatsen blir i Göteborg.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.