Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Ulricehamn

Bröllopstårta karriärens höjdpunkt

Publicerat söndag 20 juni 2010 kl 13.21
1 av 2
Victoria och Daniel gillade bröllopstårtan. Foto: Jonas Ekströmer/Scanpix
2 av 2
Günther Koerffer. Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix

Konditorn från Ulricehamn, Günther Koerffer, är trött men nöjd i dag. Hans bröllopstårta till Victoria och Daniel med bland annat champagnemousse, smultronkräm och mandelbottnar gjorde succé. Han beskriver händelsen som en av sitt livs stora upplevelser, och kände att Victorias uppskattning var helt och hållet äkta.

– Man såg när Victoria fick tårtan i munnen att hon hade en ärlig reaktion, att hon verkligen tyckte att den var god. Vi fick väldigt mycket uppskattning!

Günther Koerffer känner sig överväldigad av sin upplevelse, som han beskriver som en höjdpunkt i karriären.

– Jag har ju skakat hand med alla Europas kungligheter. Jag tror inte att det går att toppa! Jag är nöjd.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".