Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Köttmärkning saknas ofta

Publicerat fredag 15 mars 2002 kl 15.00
Nästan hälften av allt kött som säljs i Västsverige har ingen ordentlig ursprungsmärkning.
I en stor undersökning som Länstyrelsen i Västra Götaland sammanställt visar det sig att bara drygt hälften av köttet som säljs i bit var riktigt märkt. Av det malda köttet var det bara en tredjedel som var ordentligt märkt. Sedan ett drygt år tillbaka ska allt kött vara ursprungsmärkt.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".