Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Kollektivtrafik

Stora förändringar i tågtrafiken

Publicerat lördag 20 juli 2013 kl 10.03
Det blir störningar i tågtrafiken under veckan. Foto: Bertil Ericson, Scanpix

Det blir störningar i tågtrafiken mellan Borås och Göteborg med start idag och en vecka framåt. Tågen kommer få vända i Mölnlycke och därifrån kommer ersättningsbussar gå in till Göteborg.

Anledningen är ett större arbete med att byta ställverk. Arbetet kommer att påverka bland annat Kungsbackapendeln och Öresundstågen, som under veckan vänder i Mölndal, rapporterar Västtrafik.

Boråstågen (Västtågen, SJ) vänder i Mölnlycke, där ersättningsbussar kommer att gå mellan Mölnlycke och Göteborg central.

Ersättningsbussar kommer att gå mellan Göteborg central, Liseberg och Mölndal. Öresundståget kommer att vända i Mölndal och ersättningsbussar kommer att gå mellan Mölndal och Göteborg central.

Det här gäller från denna lördag till nästa lördag, den 27 juli.

Tåg mot Stenungsund/Uddevalla, Skövde/Stockholm/Alingsås och Älvängen, Vänersborg/Karlstad berörs däremot inte.

Västekot
vastekot@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.

Användarkommentarer

Nedanstående kommentarer kommer från användare och är inte en del av det redaktionella innehållet. I och med att du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Du kan kommentera anonymt. Vill du inte uppge din e-post kan du därför skriva in en påhittad t ex ”intejag@example.com”

Visa fler
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".