Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Gambas Ajillo

Publicerat torsdag 16 november 2006 kl 10.25

I Meny vecka 46 2006

4 port

1½ dl olivolja
4 hackade vitlöksklyftor
1 färsk skivad chilipepparfrukt
20-24 stora råa räkor
citronskivor till garnering

Hetta upp oljan i en stekpanna och lägg i vitlök och chilipepparn. Tillsätt räkorna och fräs dem snabbt under omrörning tills de blir lätt rödfärgade. Lägg upp räkorna i fyra portionsskålar och häll oljan över. Garnera med citronskivor.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".