Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Pumpakärncrust till gratinering av lammsadel eller kotletter

Publicerat torsdag 4 januari 2007 kl 09.26

I Meny vecka 1 2007

100 g pumpakärnor (rostade och hackade)
1 vitlöksklyfta, pressad
30 g rumsvarmt smör
1 kvist rosmarin (finhackad)
1 tsk svensk stark senap
1 äggula 
 
Blanda ihop till en smet. Smeten går att göra i matberedaren, men se upp så att den inte blir för slät! Bred smeten över stekt lammsadel eller brynta kotletter och gratinera under grillslingan tills det blir en fin färg och doftar gott!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".