Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Tryffelskum

Publicerat torsdag 10 maj 2007 kl 10.07

I Meny vecka 19 2007

1½ dl hönsbuljong
3 msk tryffeljuice (kan uteslutas)
1½ dl mjölk
några droppar svart tryffelolja
 
Koka upp hönsbuljongen med tryffeljuice, låt det puttra i ca 2-3 minuter, tillsätt mjölken och koka upp igen. Smaka av med salt och lite svart tryffelolja. Skumma upp det hela med en mixerstav strax innan soppan ska serveras. Jag serverar här timjan- och mandelfriterad Sveciaost som knaprigt tillbehör.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".