Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Gaspacho

Publicerat torsdag 26 juli 2007 kl 14.34

I Meny vecka 31 2007

1 gurka
1 grön paprika
1 röd paprika
1 kg tomater
4 vitlöksklyftor
1 lök
250 g vitt bröd i tärningar
1 dl vinvinäger
salt, peppar, en nypa cayennepeppar 

De tvättade och skivade grönsakerna får ligga i marinaden (olivolja, salt, peppar) i två timmar. Buljongen, vinägern och brödtärningarna blandas i en skål. Grönsakerna mixas och blandas med buljongblandningen. Krydda. Garnera med lite av det färska grönsakshacket. Servera kall.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".