Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Svennis nävgröt

Publicerat torsdag 16 augusti 2007 kl 10.18

Koka upp 6 dl vatten och en tsk salt. Slå över 5 hg skrädmjöl, allt på en gång, så det täcker vattenytan. Rör ej, stampas med grötkäpp eller träsked. När allt vatten ångat igenom är gröten färdig att serveras, med stekt fläsk, flott och lingonsylt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".