Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Sellerisallad

Publicerat torsdag 20 december 2007 kl 13.20

I Meny vecka 51

Skala rotselleri, skär den i knappt halvcentimetertjocka skivor. Strimla skivorna i stavar, koka dem 1 minut i lättsaltat vatten. Spola i kallt vatten. Rör ned stavarna i lite majonnäs och stark fransk senap, bara så mycket att selleristavarna håller ihop. Tillsätt eventuellt lite flingsalt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".