Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Matfrågan vecka 52 2007

Publicerat torsdag 20 december 2007 kl 16.00

Medan jag åt ostronen med dess starka smak av hav och lätt anstrykning av metall,
som det kalla vinet sköljde bort.
Så att bara havssmaken och den saftiga konsistensen fanns kvar och medan jag drack den kalla saften ur skalen och sköljde ner den med vinets friska arom, 
Försvann känslan av tomhet
och jag började göra upp planer.

Ledtrådar:
Tre årtal - 1899, 1954, 1961

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".