Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Vit choklad- och passionsfruktstryffel

Publicerat torsdag 28 februari 2008 kl 11.12

I Meny vecka 9 2008

75 g vit choklad
¼ dl passionsjuice
25 g smör
¼ dl vispgrädde

Hacka chokladen fint, koka upp grädden, juicen och häll över chokladen. Tillsätt smöret och rör till en jämn smet. Fyll smeten i en spritspåse och ställ kallt en stund. När smeten går att spritsa, spritsar man ut en tjock sträng och fryser. Rulla seden bollar av den frysta tryffeln. Frys in bollarna igen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".