Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Chokladsoppa med passionsfrukt

Publicerat torsdag 28 februari 2008 kl 11.13

I Meny vecka 9 2008

80 g grädde,
60 g mörk choklad
½ vaniljstång
1 bit hel kanel
10 g socker
120 g mineralvatten
saft av ca 2 passionsfrukter (efter smak)

Koka upp grädde, socker, kanel och vaniljstång och häll detta över chokladen. När smeten är 35° tillsätter man det varma mineralvattnet. Smaka av med passionsfruktsaften och plocka upp kanel- och vaniljstång. Häll upp i termoskanna, drycken ska serveras varm, den kan med fördel spetsas med rom eller romaroma.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".