Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Vita chokladtryffelägg

Publicerat torsdag 13 mars 2008 kl 09.27

I Meny vecka 11 2008

Tryffel:
2 dl vispgrädde
½ dl strösocker
400 g vit choklad
25 g smör
1 tsk vaniljsocker 

Koka upp grädde och socker. Blanda i chokladen och rör tills det är slätt. Låt svalna lite rör i smöret och vaniljsockret. Täck och låt det stelna i kyl. 

Äggulor:
300 g gul marsipan

Pernilla Kamras
Atelje Tårtan, Stockholm

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".