Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Vecka 15

Publicerat tisdag 8 april 2008 kl 16.49

Menys gästkock, årets kock, Tom Sjöstedt bjuder på krämig jordärtskocksoppa med chorizo, rödlök och dill. På menyn står också blåsfisk - en dödligt giftig delikatess. Vi besöker en restaurang i Tokyo där blåsfisk serveras. Rätt tillagad är den riktigt god enligt Menys reporter Jon Tunkvist.
Lakrits, den goda och användbara roten, får vi också lära oss mer om. Elisabet Johansson, konditor och kokboksförfattare, har gett ut en hel bok med lakritsrecept. Du möter henne i Meny.
Det är dessutom premiär för Menys vinklubb med dryckesexperterna Mikael Mölstad och Kartsten Thurfjell. Programledare Sven Ekberg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".