Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Påsk i Meny

Publicerat torsdag 10 april 2008 kl 17.57

Menys Måns Rossander bjuder på öländsk påsklammstek som doftar vitlök,rosmarin och timjan. Frida Larsson, ung framgångsrik kocka från Skärhamn på Tjörn, dukar fram en doft- och färgrik påskmeny med bl a ägg, lammracks och lammkorv.
På Menyn står också samisk mat med tusenåriga traditioner. Vi besöker kretsloppshuset i Mörsil i Jämtland.
Programledare Sven Ekberg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".