Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Meny vecka 17

Publicerat fredag 25 april 2008 kl 07.41

Meny börjar vårbruket i kökslandet. Karin Fransson och Pernilla Kamras ger tips och goda råd inför odlingssäsongen.Karin bjuder också på en matig vårsallad.Gästkocken Simon Lennberg serverar egenfiskad ”smålandsgädda” och i vinklubben får vi lära oss mer om världens vanligaste druva -chardonnay.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".