Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Ox- och fläskfilépasta

Publicerat tisdag 25 mars 2003 kl 16.05
I Meny vecka 12 2003
4 port 4 vitlöksklyftor färsk basilika 600 g fläskfilé och oxfilé bitar 2 dl tomatsås svart och vitpeppar pasta t.ex. penne (enl. förp. till 4 port.) Hacka vitlöksklyftorna. Grovhacka färsk basilika. Värm olivolja i en stekpanna, bryn sedan köttet. Lägg i vitlöken och basilikan och fräs i någon minut. Häll i tomatpurén och koka någon minut. Blanda i nykokt pasta. Ät och njut! Kocken Giuseppe Buonferrero, Littel Italia, rekommenderar ett rött Chiantivin till maten.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.