Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Varma drycker

Publicerat tisdag 7 januari 2003 kl 15.33
I Meny vecka 1 2003

Café Brasilia

4 port Hetta upp 4 dl mjölk, lägg i några bitar mörk choklad (tillsammans ca 50 g) och låt dem smälta under vispning. Tillsätt ca 4 dl nybryggt, hett kaffe. Häll upp drycken i höga glas. Toppa med vispad grädde (totalt ung. 3/4 dl) och flisad choklad.

Vin Chaud

Vin Chaud, d.v.s. varmt rödvin med lite socker och en citronskiva, är en sällsynt god vuxendryck som är en klassiker på franska kaféer. Blanda lika delar rödvin och kokhett vatten. Häll upp i värmetåliga glas och lägg i lite socker. Lägg en tunn citronskiva överst i varje glas.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.