Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Martin och Patriks Viltskavswok

Publicerat tisdag 11 februari 2003 kl 16.57
I Meny vecka 7 2003
4 port Rör ihop dessa ingredienser med smör i wokpanna: 500 gram Viltskav ( älg eller ren) 100 gram bacon ( ett paket alltså) 200 gram shitakesvamp eller champinjoner. en fänkol 200 gram blomkål 200 gram broccoli 2 morötter i bitar Smaksätt allt detta med en halv deciliter lakritsbrännvin ( Sambuca) i slutet. Salta och peppra i wokpannan tills allt är stekt. Servera i tortillabröd, som läggs i hålslev och friteras i olja så att det får korgform. Ha ett lock till hands om oljan skulle överhettas. Eller servera på tunnbröd.

Mer om …

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.