Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Blåhammarens 'fislimpa'

Publicerat onsdag 2 april 2003 kl 12.41
Meny vecka 12 2003
Ger 3 limpor i 2-litersformar. 1 dl mörk sirap 2 liter filmjölk 1 kg specialvetemjöl 750 gram grahamsmjöl 250 gram vetekross 2 msk bikarbonat 2 dl krossat linfrö 1 dl russin Blanda ihop fil och sirap. Blanda ihop de torra ingredienserna för sig. Rör samman blandningarna. OBS! Degen blir väldigt lös och kladdig. Fördela i smorda och bröade formar. Grädda i 175 grader i 60 minuter. Ta ur limporna och linda in i handdukar.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".