Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Gräslöksströmming med rom

Publicerat torsdag 5 juni 2008 kl 12.31

Gräslöksströmming med rom:
300 g rensad strömming
2½ dl vatten
½ dl ättiksprit
½ dl majonnäs
½ dl gräddfil
½ vitlöksklyfta
2-3 msk gräslök
25 g röd rom

Dra av skinnet från strömmingarna och lägg dem i vatten med ättiksprit i minst 5 timmar. Låt de sedan rinna av ordentligt. Blanda övriga ingredienser i en skål och tillsätt sedan strömmingarna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".