Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Potatissallad med varmrökt lax

Publicerat torsdag 5 juni 2008 kl 12.35

Potatissallad med varmrökt lax:

1 kg färsk potatis
1 dl majonnäs
2 msk riven pepparrot
2 tsk fransk senap (Dijon)
½ tsk salt
svartpeppar
400 g varmrökt lax
1 citron

Skrubba och koka potatisen. När den är färdigkokt och har svalnat delar man de i medelstora bitar. Blanda majonnäs, pepparrot, senap, salt och svartpeppar i en skål och blanda sedan med potatisen. Ät gärna potatissalladen med varmrökt lax och en citronklyfta.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".