Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Meny vecka 23

Publicerat måndag 9 juni 2008 kl 11.56

Från sommarverandan i Kalmar bjuder Menys Karin Fransson på blågula dofter och smaker inför nationaldagen. Rickard Tellström, lektor och måltidsforskare, berättar om ny forskning kring våra matvanor på nationaldagen.Isabella Lövin är krönikör och är ni på väg till EM i fotboll i Österrike och Schweiz, så får ni lite tips på mat å viner.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".