Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Gubbröra på Matjessill

Publicerat tisdag 17 juni 2008 kl 09.48

I Meny vecka 25 2008

4 port
 
200 g matjessillfiléer (hackade)
4 hårdkokta ägg + 1 äggula
1-2 dl tärnad kokt färskpotatis
1 dl tärnade äpplen
3 msk hackad dill
1 rödlök (finhackad)
en litet knippe gräslök (fint skuren)
2 dl crème fraiche, nymald svartpeppar

Blanda ihop allting till en saftig röra och krydda ordentlig med nymalen svartpeppar. Servera röran på knäckebröd eller sätt fram på midsommarbuffén.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".