Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Meny vecka 25

Publicerat onsdag 18 juni 2008 kl 14.03

På Menys lövade sommarveranda i Kalmar dukas midsommarbordet med bl a gräslökströmming, lax, gubbröra, matjessill å jordgubbar. På midsommarafton öppnas runt om i sommarsverige 3,5 miljoner burkar med matjes - några av dom i Meny. Stjärnkockarna Karin Fransson och Christer Fransson bjuder på sin midsommmarsill och Andreas Larsson. Världsmästare i dryckeskunskap, tipsar om vad vi kan dricka till sillen och nypotatisen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".