Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Meny vecka 36

Publicerat torsdag 4 september 2008 kl 10.30

Plommon, äpplen, nypon och rönnbär står på veckans Meny. Pernilla Kamras tar hand om sensommarskörden och gör saft, sylt och marmelad.
I serien ”Odling och smak, besöker vi än en gång Fyndets koloniträdgård i Sollentuna. Det blir också potatisupptagning hos bröderna Jarander i Skänninge utanför Linköping.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".