Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Toast Skagen

Publicerat tisdag 13 maj 2003 kl 13.54
50-tals-Meny vecka 20 2003
Se även recepten för Oxfilé Provencale och Marängsuisse
4 port 4 skivor vitt bröd 1 msk smör 400 g räkor med skal 1 dl lättmajonnäs 2 msk hackad dill 4 msk löjrom 4 tunna citronklyftor dillkvistar till garnering Skala räkorna och hacka dem grovt. Blanda räkor, majonnäs och dill. Stek brödskivorna i smör och låt dem svalna. Lägg på räkröran och toppa med en löjromsklick. Garnera med dillkvistar och citronklyfta.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".