Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Rabarber- och aprikoschutney

Publicerat torsdag 22 maj 2003 kl 14.39
I Meny vecka 21 2003
450 g rabarber 225 g hackad gul lök 55 g torkade hackade aprikoser 225 g socker 50 ml vinäger 50 ml vatten ½ msk salt ½ msk malen ingefära ¼ tsk cayennepeppar Koka snabbt och låt stå några veckor Patrik Arneke
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.