Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Rabarber- och aprikoschutney

Publicerat torsdag 22 maj 2003 kl 14.39
I Meny vecka 21 2003
450 g rabarber 225 g hackad gul lök 55 g torkade hackade aprikoser 225 g socker 50 ml vinäger 50 ml vatten ½ msk salt ½ msk malen ingefära ¼ tsk cayennepeppar Koka snabbt och låt stå några veckor Patrik Arneke
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".