Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Ett utsläpp av fluorvätesyra har inträffat i en industrilokal i området. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.
(Publicerat igår kl 12.51)
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Ugnsstekt gäddfilé med kryddsmör

Publicerat onsdag 28 maj 2003 kl 15.47
I Meny vecka 22 2003
4 port 2 gäddfiléer (ca 600 g) 2 tsk salt Kryddsmör: 50 g smör 1 fiskbuljongtärning 1 tsk kyndel 1 tsk dragon 1 bunt persilja 1 msk torr vermouth Strö salt på gäddfiléerna. Rör smöret mjukt. Smula ner buljongtärningen i smöret. Stöt örtkryddorna i mortel och finhacka persiljan. Tillsätt det kryddgröna och vermouthen. Bryn lite kryddsmör mellan gäddfiléerna och lägg resten ovanpå. Lägg gäddfiléerna i en ugnssäker form och stek i ugn, 200º, ca 30 minuter. Ös fisken då och då. Servera med kokt, gärna pressad, potatis och grönsaker.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min spellista".