Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Ljummen färskpotatissallad

Publicerat torsdag 12 juni 2003 kl 09.17
I Meny vecka 21 2003 - Johan Ingelsberg
Ljummen färskpotatissallad med blåmusslor, tapenade och rödbetsskott samt grillad grön sparris från Torekov Ca 800 g kokt ljummen färskpotatis, så små som möjligt 200 g kokta blåmusslor 4 msk tapenade rödbetsskott och ruccolasallad 16 gröna sparris salt och peppar Skär av sparrisen i änden om den känns träig. Skala den nedre hälften och grilla i en grillpanna eller på grillen. Blanda potatis, tapenade, musslor och ruccola. Lägg upp på tallrik tillsammans med sparrisen och garnera med rödbetsskotten.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".