Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Ljummen färskpotatissallad

Publicerat torsdag 12 juni 2003 kl 09.17
I Meny vecka 21 2003 - Johan Ingelsberg
Ljummen färskpotatissallad med blåmusslor, tapenade och rödbetsskott samt grillad grön sparris från Torekov Ca 800 g kokt ljummen färskpotatis, så små som möjligt 200 g kokta blåmusslor 4 msk tapenade rödbetsskott och ruccolasallad 16 gröna sparris salt och peppar Skär av sparrisen i änden om den känns träig. Skala den nedre hälften och grilla i en grillpanna eller på grillen. Blanda potatis, tapenade, musslor och ruccola. Lägg upp på tallrik tillsammans med sparrisen och garnera med rödbetsskotten.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.